Akcije u zglobovima trauma

Zdravlje I Medicina Video: How Stress Affects Your Brain - Madhumita Murgia (Veljača 2019).

Anonim

Prsti obavljati sve koordinirano i manje akcije. Kao rezultat ove aktivnosti ozljede zgloba je postala uobičajena u industrijskom sektoru, kao iu svakodnevnom životu.

Često pokoriti dođe do ozljede kod sportaša, točnije, u boksericama i navijača kontaktirati borilačke vještine. No, čak iu svakodnevnim situacijama neugodno pokret može dovesti do iščašenja, ozljeda ili čak loma.

Znakovi prijelom prsta

Ako nakon teške traume zupčasti spoj nabubri, trebali biste bili sigurni da se ne razbije. Prvi znakovi oštećenja kosti sljedećeg:

  • akutnu bol;
  • brz bubrenje;
  • crvenilo;
  • poremećaji motoričke aktivnosti;
  • krvarenje.

Ako manifestira bilo koji od ovih znakova, a zatim prst bi trebao olovku i to popraviti, a zatim odmah potražiti liječničku pomoć.

Liječenje kutni oticanje

Ako oštećeni zglob, možete koristiti tematska tretman sa sredstvima koja imaju protuupalni učinak. Također, budite sigurni da bi se utvrdilo uzrok štete.

Za uklanjanje kontakta, možete koristiti losione, obloge, pa čak i oblozi. Izvrstan lijek je med kolači, priprema, trebat će vam 1 žličica debeli med uz dodatak obroku. Sve ove komponente trebaju pomiješati i dodati nastale masovne oblik torte. To je to, a vi ćete morati primijeniti tamo gdje mislite da je ozljeda zglobovi. Zatim staviti pamuk vrh i učvrstite ga zavojem.

Također artritis može biti uklonjena narodnih lijekova: juha od kamilice, svježe pulpe aloe lišća ili ribane sirove krumpira celuloze. Jedan od tih alata moraju se primijeniti na mjestima edem, celofan i na vrhu zatvoren, a zatim fiksira povez.

Ako je ozljeda je razbijen kutni integritet kože, potrebno je koristiti sredstva za dezinfekciju „furatsilin” ili vodikov peroksid.

dislocirani prst

Najčešće ozljede je dislokacija prst zgloba. A, sve trpi palac zbog osami. Unatoč jakim ligamenata, prst ima granica opterećenja za koja nastaje prijelaz i oštećenja zgloba površine pomak u odnosu na drugu. Također, rezultat dislokacije oka je privremeni prava invalidnosti. Čak i ova mala ozljeda sprječava ponekad izvode primitivne radnje.

Ozljede prsti nisu uvijek uzrok posjeta liječniku. U nekim slučajevima, možete ukloniti sami oticanje i liječiti ozljede. Ali, ako je dislokacija ili fraktura, tu je bez specijalist je potrebno.

Akcije u zglobovima trauma
Kategorija Medicinskih Problema: Bolesti