Akne na licu

Zdravlje I Medicina Video: Kako Nastaju Akne? (Ožujak 2019).

Anonim

Akne na obrazima pojavljuju isti kao i na bradi ili čelu. Oni donose ne samo fizičku patnju kao moralna, oni pokvariti izgled.

Pogotovo kad postanu čirevi. Uzroci akni na obrazima nekoliko, ali većina su ostali hormonski poremećaji, neurološki poremećaji, kronične infekcije, pothranjenosti.

Liječenje akni na obrazima početi odmah nakon njihova nastanka, kako bi se spriječilo njihovo širenje. Za blage osipa mogu nositi s ovim problemom. Počnite s njegu kože čiste i dezinficiraju kožu ujutro i navečer. Na čistu kožu lijekova primjenjuje. Bolje da napuste tonske znači ako ne možete koristiti puder u prahu koji je sušeno akciju. Jednom ili dva puta tjedno preporuča se napraviti masku za kozmetičke gline, oni su dobro očistiti kožu od masti i osvježiti. Sjeti se da akne ne mogu dotaknuti ruke, a još više stisnuti. Kada upaljene piling kože je nemoguće, jer čak i blagi piling ostavlja pukotine na koži koja promiče akne.

Crvene mrlje na obrazima zahtijevaju hitnu protuupalno liječenje. Brzo ukloniti crvenilo pomoć losion s biljke stada. Nakon losion primjenjuje ljekoviti gel ili krema (metrohyl, Baziron, kuriozin). Riješite se prištića na obrazima kad jake erupcije i pomoći Zinerit skynoren. Ako su uzrok suhe kože, a zatim uklonite ovaj nuspojava može biti losioni sljez korijen, koji se dvije žlice slomiti korijena Althea inzistirati jedan sat u 300 ml hladne vode. Ti losioni omekšati i ton kože, smanjuje suhoću i ljuštenja.

Bijele mrlje na obrazima su obično u pratnji ostalih lezija, u stvari, to ne izlaze na površinu crne akne. Oni mogu rasti i gnojiti. Za čišćenje lice mitesera može biti izbrisan sa svježim kriške rajčice ili primijeniti u obliku maske. Možete napraviti trljanje sok losion, rajčice pomiješanu s glicerinom u jednakim dijelovima. Losion pohraniti u hladnjaku 2-3 tjedna. Preko bijele točke mogu se uzeti demodekoza čvorova, tako da ćemo morati razjasniti dijagnozu kod dermatologa.

Mali prištići na obrazima može biti odgovor na zahtjev o osnivanju ili drugi, koji je počeo u zadnje vrijeme. Odmah prekinuti njihovo korištenje i dopustiti koži da se smiri. Uzroci akni na obrazima može biti drugi, poput nedostatka vitamina A i E ili krivo stil hrane, ili topline, napokon. Akne na licu i obrazima, akne na čelu i obrazima česta otkazivanja hormonskih kontraceptiva poduzetih mlade djevojke i ginekološki bolesti. U takvim slučajevima, ne bismo trebali odgoditi posjet ginekologu, te u teškim acne i osip dermatologa. Za žene je važno za očuvanje ljepote kože, tako da morate vjerovati stručnjaka.

Pravopis i sintakse izvor kada tiskanje spasio. Članak prisutna stranica „web” izvrsnog zdravlja! „”

Akne na licu
Kategorija Medicinskih Problema: Bolesti