Akne, posebno ako se javljaju na licu, donijeti nelagodu i bol.

Zdravlje I Medicina Video: The Great Gildersleeve: A Motor For Leroy'S Bike / Katie Lee Visits / Bronco Wants To Build A Wall (Ožujak 2019).

Anonim

Postoji pet najlakših proizvoda kako bi se dobili osloboditi od problema koji bi mogli ostati. Za to će morati revidirati svoje prehrane - Brišite iritanse, uključujući i navedene raznih začina, začinskog i masne hrane koje nisu označene u cijelom probavnom traktu i odrazilo na njegovu licu kao ružan - akne.

Prvi proizvod, koji je glavni ključ za čistu i zdravu kožu je voda. Dovoljna količina potrošene vode dnevno je ključ mladosti i svježine kože. To je oko 8 čaša čiste obične vode. Naša tijela su većina vode, a to je bitan proizvod za oporavak mrtvih stanica.

Drugi proizvod je također dobro poznat svima i često se koristi u narodnoj medicini i kozmetika njega - maslinovo ulje. Ako unesete pravilo i samo kuhati u maslinovom ulju, a zatim biste bili sigurni da proizvod - pravi izvor raznih vitamina i minerala, mikro i makro. Nafta je u stanju podržati svoje tijelo u teškim vremenima i pomoći osloboditi vašu kožu od akni. Glavna vrijednost maslinovog ulja je bitno masti.

Treći proizvoda - pomoćnik u borbi za čistu i zdravu kožu - zeleni čaj. Svoje jedinstvene ljekovitost pojaviti zbog katehini, koji se nalaze u svom sastavu ima i protuupalno djelovanje. Vaša koža je u dobroj formi i zdravlju će se upaliti. Ako ste stalno umjesto crnog čaja i kave skuhati korisno i okrepljujuće zeleni čaj.

Pšenica i orasi - četvrti dio kombinirani proizvodi koji sadrže veliki broj selena - važan sastojak u strukturi stanica. Selen, kako se ispostavilo, ne samo da pomaže u oporavku od mrtvih stanica, ali i daje koži glatka i svilenkasta, svježinu i mladost. Ako svakodnevno jesti pšenicu i orašasti plodovi, rezultati nije trebalo dugo - oni pojaviti čist i blistava koža.

Peti sredstva za zdravu kožu - meso i riba, koje sadrže ključnu protein koji pomaže koži ostati gibak. Ovaj protein je velika borba ne samo s aknama, ali i od težine.

U borbi protiv akni je važan integrirani pristup, ako se koristi i kozmetički proizvodi, te staviti u normalan zdrav život s odbacivanjem loših navika i prehrane, koji će biti uravnoteženi sve nužne i korisne elemente.

Akne, posebno ako se javljaju na licu, donijeti nelagodu i bol.
Kategorija Medicinskih Problema: Savjet