1 jelo, 5 ukusnih tjednih večera

Zdravlje I Medicina Video: Chicken Florentine Alfredo Casserole – A Very Easy Low Carb Keto Recipe (Lipanj 2019).

Anonim

Izvan ideja za večeru? Nemojte tražiti dalje od vašeg kolačića ili posude za pečenje. Može se upotrijebiti za više od umakanja slatkiša i prženja povrća. Kao što je prikazano na sljedećim receptima, tanka ploča vam može pomoći da stavite ukusni, zdravi obrok na stol s minimalnim vremenom i trudom. Osim toga, čišćenje je povjetarac budući da se glavno jelo i strane kuha zajedno na jednoj tavi. Linirajte posudu s folijom, a vi ćete imati još manje pranja. Osnovno pravilo je sparivanje mršavih proteina (mislite piletinu ili ribu) s povrćem. Dopustite sljedećim jednobojnim čudima da budu vaš vodič!

Pečena brokule s škampom

Ovaj riff na receptu Melissa Clark iz kuhara Srijeda nije mogao biti lakše baciti zajedno. Jednostavno bacajte komadiće brokule s maslinovim uljem i začinima i peći na tavi 10 minuta. Dodajte marinirani škampi i nastavite kuhati dodatnih 10 minuta. Voila! Večera je gotova. Da bi obrok bio malo čuven, poslužite brokule i škampi nad vlaknima ispunjenom smeđom rižom.

List Pan Fajitas

U raspoloženju za Tex-Mex? Ove ustajuće fajitas iz Laughing Spatule će zadovoljiti vašu žudnju bez razbijanja kalorične banke. Sjeckani pileći i paprike bacaju se s maslinovim uljem i ukusnim mirisima, uključujući chili prah, kumin i chili pecki. Dodati hranjive tvari (i držati kalorije pod kontrolom), poslužite ih na tortilama od cjelovitog pšeničnog zrna i na vrhu s avokadom ili grčkim jogurtom (umjesto kiselog vrhnja).

Rosemary piletina s krumpirom i zelenim grahom

Ovo srce-zagrijavanje jelo iz Little Spice Jar je siguran da postane omiljeni dan u tjednu. Dolazi zajedno za manje od sat vremena i svi će tražiti sekunde. Pileće se kuha na jednoj strani posude, a krumpir i zeleni grah s druge strane. Kako bi piletina bila malo zdravija, četkajte ga maslinovim uljem umjesto maslaca.

Lemon Herb Salmon i tikvice

Pečeni losos je odličan tjedan večere, a ovaj ukusni recept od Damn Delicious ga vodi na sljedeću razinu s limunovom korom i dodatkom tikvica. Losos je četkasta marinada od limunovog soka, Dijonskog senfa, češnjaka, kopara, origana, dušika i ružmarina (predlažemo preskakanje šećera) kako bi stvorili koru od zestite. Slobodno zamijenite tikvice za druge povrće poput šparoga.

Jabuka i kupus Pečeni pileći

Ovo zadovoljavajuće jelo iz The Healthy Foodie izgleda impresivno, ali je jednostavno sastaviti. Trik je rezanje jabuka, kupusa i luk što je tanji što je više moguće (koristite mandoline ako ga imate). Piletina se peče na vrhu povrća tako da biste trebali koristiti tanjur za umake umjesto lima. Najbolji dio ovog jela? Možete ga sastaviti noć prije. Pop ga u pećnici oko sat vremena prije nego što budete spremni jesti.

Želite li još jednu večeru?.

1 jelo, 5 ukusnih tjednih večera
Kategorija Medicinskih Problema: Ishrana