CLL me osjećao kao samohrani roditelj

Zdravlje I Medicina Video: 2013-08-18 (P2of2) A Prayer for All Future Prophets (Srpanj 2019).

Anonim

Napisao sam sljedeći unos u blog prije Bobovog oduzimanja, ali sam mislio da ću ići naprijed i objaviti.

Jučer je bio dug dan. Ponekad se osjećam kao samohrani roditelj, osim što neću poslati djecu ocu na vikend. Bob nije dobro spavao oko sedam mjeseci otkad je liječnik povećao prednisone kako bi pomogao u kontroli bolesti graft vs. host. Nedostatak sna čini ga grumpy i daje mu glavobolje. Jučer je bio jedan od loših dana za oboje.

Otišao je na spavanje ubrzo nakon večere oko 19 sati, a to je ležao na podu ispred TV-a 45 minuta. Večerao sam, služio večeru, čistio posuđe, dao Bobby kupku, a njegova sestra Amanda spavala je na kauču od 17 sati. Tako sam dobio Bobbyja u pidžami dok je Bob otišao u krevet. Onda sam stavio Amandu u krevet i gledala televiziju s Bobbyom 30 minuta, a onda mu je i "noćna noć". Vidite što mislim o osjećaju kao samohrani roditelj?

Nažalost, naviknut sam na ovu rutinu jer se tako često događa. Nitko nikada nije rekao da će se Bob još dugo nakon tretmana osjećati lošim. Zapravo, rekao je doktoru na posljednjem sastanku da ima manje energije nego što je radio kada je imao leukemiju. Nadam se da će se jednog dana vratiti u normalu. Volio bih sjesti i gledati televiziju s njim nakon što su djeca otišla u krevet. Čini nam se da su ovih dana toliko malo neprekinutog vremena. Valjda mogu nastaviti nadati se i moliti.

-Donna

CLL me osjećao kao samohrani roditelj
Kategorija Medicinskih Problema: Bolesti