Pronalaženje pravi liječnik za vaš Crohn vrijedi!

Zdravlje I Medicina Video: oboleli od imunizacije (Srpanj 2019).

Anonim

Budući da su mnogi od vas odgovorili na moj blog o svim problemima koje sam imao s reumatologom i osiguravajućim društvom mislio sam da ću iskoristiti priliku da vam kažem hvala i dajem vam ažuriranje.

Prije nekoliko tjedana, otišao sam vidjeti svog liječnika opće medicine kako bi dobio uputnicu za. Činilo se da je skeptičan o tome kako bih joj se svidjela jer mi je rekao da ima neobičan način nošenja. Mislila sam da mi je drugačije zvučalo dobro u ovom trenutku i voljelo je pokušati. Otišao sam je posjetiti nekoliko tjedana unazad i bio sam impresioniran. Da, ona je malo drugačija, ali mi se sviđa njezin stil i do sada mi se sviđam. Odmah me poslala radi bokova i krvnih zrnaca na mojoj razini i gomili drugih stvari koje moj stari liječnik nije nikad učinio. Osim toga, njihov ured je vrlo upoznat s Crohnovom bolesti i podsjećaju me na moj reumatolog koji sam imao u Francuskoj. Bio je i pomalo čudan, ali vrlo dobar liječnik i dobro se brinuo za mene. Bio je dobro upućen i na pa sam se osjećala kao kod kuće s novim liječnikom jer me podsjetila na francuski reumatolog.

Nakon tjedan dana, odobrila me je za Reclast, droga koju moj drugi liječnik nije mogao dobiti odobren za mene, da mi pomogne da vratim gustoću kosti u normalu. Sada mislim da moj stari liječnik jednostavno nije znao kako gurnuti svoje potrebe. Imam snimku Reclast i sve sam postavljen još jednu godinu. To je puno bolje nego dobivanje Bonive metak, jer moram napraviti samo jednu injekciju godišnje, u odnosu na 4 godišnje Bonive.

Još uvijek dobivam račune za 696, 00 dolara iz stare ordinacije, ali do sada nisam agencije za naplatu niti dokaz da sam potpisao bilo koji oblik koji kaže da ću platiti razliku. Kad sam započeo kod svog novog liječnika, prilično sam morao potpisati obrazac ili me ne bi vidjeli. Htjela sam ih zamoliti da napišu koliko namjeravaju naplatiti za svaku uslugu, ali nisam. Upravo sam se uvjerio da je moj novi liječnik svjestan problema s i znala sam da ne želim sličnu situaciju.

Planiram napraviti starog doktora dokaz da moram platiti ostatak novca i onda se boriti s nekim njihovim pretjeranim troškovima. Ali za sada, čini se da ide puno bolje.

O, moje rendgenske snimke pokazale su da nema kvarenja kosti u mojim bokovima ili kralježnicama (whew!) I da su moje razine vitamina B i D u redu. Moje krvne stanice su malo na velikoj strani i rekla je da je to vjerojatno zbog imurana i učinak je to da bi me se osjećalo umorno. Dobra stvar je da uzimam puno vitamina, jer inače moje razine B i D ne bi bile u redu. Ujutro uzimam, kalcij s D i magnezijem ujutro i noću, super B kompleks ujutro, i još jedan vitamin koji bi trebao biti dobar za kosu i kožu (ima nešto više B-a u to) ujutro i navečer.

Hvala svima za svoje ideje i komentare!

Čuvaj se,

Kelly

Pronalaženje pravi liječnik za vaš Crohn vrijedi!
Kategorija Medicinskih Problema: Savjet