Ultimate Food Pairing: ploča i fotoaparat

Zdravlje I Medicina Video: SCP-093 Red Sea Object | Euclid | portal / extradimensional scp (Lipanj 2019).

Anonim

Svi smo čuli izraz "Fotografija vrijedi tisuću riječi", a te riječi svakako zvuče točno kada se radi o društvenim medijima. Na Twitteru i Facebooku, gdje je nekretnina svakog lika dragocjena, slike nam omogućuju detaljniju priču. Društvene medijske platforme poput Pinteresta i Instagrama zaista su snimile fotografiju i pokrenute s njom - priče su zamijenjene fotografijama koje prikazuju prizore o svemu, od vjenčanja do vikendnih odmora. Ipak, ništa ne obuhvaća naše srce i nepce ni slike hrane.

Priznajem, imam fotografsku opsjednutost hranom. Iako sam pokušao uvjeriti svojeg muža da je uobičajena bočna posuda s fotografijama koje prate većinu naših obroka, njegovo strpljenje nosi tanke kada je u pitanju odgađanje vrućeg obroka za savršenu sliku. Kao sreća, sad imam neku potporu kako bi potaknula moju neprestanu želju da se odmaknem za vrijeme obroka. Dok je sudjelovao na nedavnoj godišnjoj konferenciji o hrani i prehrani i na Expo akademiji za prehranu i dijetetu u Houstonu, gdje je okupilo više od 8.000 registriranih dijetetičara i stručnjaka za prehranu, sjedio sam na tri različite sesije o fotografiji hrane. Svaka sesija imala je poseban nagib o tome kako napraviti i snimiti najbolji hitac. Vrhunska poruka za sve pomiješala je strast za hranom željom da podijelimo svoje kreacije pozivajući druge na naše stolove kroz leću kamere. Jedan predstavnik, Regan Miller Jones, RDN, jedan od kreatora healthaperture.com nas je predstavio u svojoj galeriji fotografija koja je osobito jedinstvena jer pruža fotografije zdrave hrane koja vas žele ukloniti iz zaslona računala.

Kod kuće, moja kamera je poput kuhinjskog naprava, koja se koristi za hvatanje toplih peciva koje izlaze iz pećnice ili šarene salate izrađene izravno na mojoj radnoj plohi. Iako sam fotografirao hranu prije nego što je postao vrući hobi, naučio sam nekoliko novih savjeta i trikova koji pomažu pri proizvodnji bogatih, dekadentnih i vizualno ukusnih slika:

  • Izvedi je van. Iskoristite prirodnu svjetlost na otvorenom ili snimite svoju sliku blizu prozora ili neka svjetlo odskočiti od bijele ploče plakata ili sjajnog listova kolačića.

  • Postavi scenu. Iskoristite rekvizite poput presavijene salvete, drvene ploče za rezanje, vaze cvijeća ili hrpa banana! Obavezno je držati jednostavnim tako da posuda ne ukrade emisiju s omiljenog jela.

  • Imati kut. Neke fotografije izgledaju bolje kada je snimljen izravno iznad prizora, a drugi vas mogu natapati kada se povuku na glavu. Igrajte se s nekoliko različitih kutova kako biste istaknuli dio jelo kojeg želite naglasiti.

  • Idi za ukras. Žlica sjeckanog peršina, škroba cimeta ili kriška limuna istaknula je dobrodošlicu prostirku gledateljima. Ukrasi su spajalice u mom domu - lako se mogu pohraniti i moraju za fotografa budding hrane.
  • Imajte na umu ime. Zabavite se uz aplikacije kao što je Overgram, kako biste pomogli u pružanju riječi koje se povezuju s vašom fotografijom.

Zato nastavite dalje odsječen jer nikad nećete znati gdje bi vam film fetish mogao odvesti … foodgawker.com dobiva 10 milijuna hitova mjesečno!

Ultimate Food Pairing: ploča i fotoaparat
Kategorija Medicinskih Problema: Ishrana