Upoznajte stručnjake za vizija

Zdravlje I Medicina Video: Kosovo, Hrišćanstvo u opasnosti (francuski dokumentarac) (Srpanj 2019).

Anonim

Andrea Thau, OD, FAAO, FCOVD, DPNAP

Dr. Andrea P. Thau je američka akademija optometrije (FAAO), članica College of Optometrists u razvoju vida (FCOVD) i istaknuti praktičar nacionalnih akademija prakse (DPNAP). Ona je izvanredni klinički profesor i bivši predsjedatelj priznanja na SUNY State College of Optometry na Manhattanu. Dr. Thau je izabran za povjerenik američkog Optometrijskog udruženja (AOA) 2007. godine. Prije svog izbora na odboru AOA, služila je kao prva žena predsjednica New York State Optometric Association, New York Academy of Optometry i Optometric Society of the City of New York. Dr. Thau je bivši član izvršnog odbora College of Optometrists u Vision Development.

Ed Melman, OD

Dr. Ed Melman je u privatnoj praksi u Voorheesu, NJ, od 1983. Predavao je na različitim temama vezanim uz oči i pomogao je umjeravanju tečajeva kontinuiranog obrazovanja dugi niz godina. Ima poseban interes za ocularnu prehranu, bolesti oka i kontrolu miopije. Ove godine (2012.) prezentirao je predavanje i članak o mini epidemiji virusnog keratoconjunktivitisa, koji je postao naslovni članak časopisa NJ Society of Optometric Physicians.

Jeffrey Cooper, MS, OD

Dr. Jeffrey Cooper klinički je profesor na Državnom sveučilištu u New Yorku (SUNY), College of Optometry. Godine 1971. diplomirao je na Fakultetu optometrije Pennsylvanije. Kasnije te godine završio je poseban poslijediplomski program obuke u terapiji vida. Služio je kao pomoćnik načelnika SUNY-ovih Vision Therapy Services od 1972. do 1978. Dr. Cooper primio je magistar znanosti u fiziološkoj optici. Napisao je više od 60 znanstvenih radova koji su se pojavljivali u brojnim prestižnim oftalmološkim i optometrijskim časopisima.

Stephen Rozenberg, OD

Dr. Stephen Rozenberg diplomirao je 1973. s cum-laude na Southern California College of Optometry, gdje je stekao liječnika optičke metode. Dr. Rozenberg ima snažnu pozadinu binokularne i funkcionalne vizije. Nakon što je proveo godine učenja fizike i optike svih vrsta leća za spektakl, dr. Rozenberg nastavlja svoje istraživanje u naprednim računalnim modelima krutih kontaktnih leća i nastavlja pokušavati poboljšati dizajn mekog leća za svoje pacijente. Dr. Rozenberg je ovjeren u ortofatologiji (također poznat kao preoblikovanje rožnice) od strane Međunarodnog odsjeka za ortokulturu Nacionalne zaklade za istraživanje oka.

Tyrie Lee Jenkins, MD

Dr. Jenkins je oftalmolog i očni kirurg s vlastitom praksom. Bila je uključena u korekciju laserske vida od njezinog djetinjstva; ona je obavila Hawaii prvi laserski pomoć u in situ keratomileusis (LASIK) postupak u 1997, a bio je aktivan u nacionalnoj studiji koja je dovela do hrane i droga odobrenje tehnike. Članica je Američke akademije oftalmologije, Medicinskog saveza Havajima, Međunarodnog društva za refrakcijske kirurgije, Američkog društva za katarakte i refrakcijske kirurge, te Oftalmološkog društva Hawaii.

William J. Faulkner, MD

Dr. Faulkner je od 1980. bio specijalist rožnice na Institutu za oči u Cincinnatiju. Njegova je praksa usredotočena na medicinsko i kirurško liječenje prednjeg segmenta oka. Dugo zainteresiran za operaciju refrakcije, najprije je 1984. godine radio u radioterapiji, operiran sam 1987. godine, a trenutno izvodi LASIK. Bio je jedan od prvih kirurga koji su implantirali intraokularnu kontaktnu leću i prošli je predsjednik Cincinnati Society of oftalmologije.

Julia A. Haller, MD

Dr. Haller je glavni oftalmolog Wills Eye Institute u Philadelphiji i profesor i voditelj odjela oftalmologije na Sveučilištu Thomas Jefferson. Obučavala se na školi Bryn Mawr u Baltimoreu, Sveučilištu Princeton i Medicinskom fakultetu u Harvardu; interniran u programu Halsted kirurgije u bolnici Johns Hopkins; a godinu dana je proveo s dr. Frederickom A. Jakobiecom kao kolegom u očne patologije na Manhattan Eye, Ear and Throat Hospital i Cornell Medical Center. Ona je prošlost predsjednika američkog društva retinskih specijalista i služi na uredničkim odborima RETINE, retinalnom liječniku, očne kirurške vijesti, očne oftalmologije i oftalmologiji temeljenom na dokazima.

Upoznajte stručnjake za vizija
Kategorija Medicinskih Problema: Lijekovi