9 stvari koje nutricionisti redaju u Panera kruhu

Zdravlje I Medicina Video: KAKO SMRŠATI | MOJI SAVJETI | MALI GIVEAWAY (Veljača 2019).

Anonim
 • Napravite zdrav izbor

  Panera kruh je popularno odredište, jer je brzo i nudi mnogo ukusnih i naizgled zdravih mogućnosti. Iako na izborniku ima puno nejasnih jela, cjelovitih žitarica i povrća, svakako treba vještinu otkriti najčasnija jela koja neće razbiti kalorijske (i natrijeve) banke. Ispitali smo devet nutricionista o tome što naručuju na Panera kruh - uzmite bilješke za sljedeći posjet!

 • Klasično s salatom od piletine

  "Jedno od mojih najvećih grčeva o ovim vrstama restorana je natrij u posudama", kaže, kolumnistica Doctor's Aska. "Klasična s salatom od piletine je pristojan odabir jer su kalorije niske, masnoća je razumna (13 grama), protein je dobar (27 grama), a natrij je pristojan broj (310 miligrama), za razliku od nekih njihovih druge salate s više od 1000 miligrama natrija po obroku! "

 • Polovica grčke salate s juhu od crnog graha

  Jedna od prodajnih mjesta Panera kruha je kombinacija "You Pick Two", gdje možete odabrati dvije od sljedećeg: šalicu juhe, polu sendvič, polu salatu ili jednu šalicu kolača. Robyn Nohling, RD, NP i autor bloga The Real Life RD, otišao je za "You Pick Two" opciju za njenu narudžbu.

  "Grčka salata puna je svježeg povrća umjesto puno mesa i sira, dobit će više vlakana i antioksidanse, naručit ću haljinu na bok kako bih mogao kontrolirati koliko koristim", kaže Nohling. "Pripremio bih salatu s Black Bean Soup jer je puna vlakana i fitokemijskih bogatih biljnih proteina - što je izvrsno za sprječavanje kronične bolesti i čuvanje vas punih! Osim toga, odabirom vegetarijanske juhe, vi ćete izbjegavati nepotrebne zasićene masti koje dolaze s juhama od mesa ili vrhnja. "

 • Power Piletina Hummus Bowl

  "Kad god naručujem iz jelovnika restorana, moja strategija je tražiti obrok s najvišim sastojcima hrane uz veličine dijelova koji najpreciznije oponašaju 'uravnoteženu ploču'", kaže Alicia Anskis, MS, RD i nutricionistica na "To znači da ¼ ploče sadrži mršav protein, uparen s ¼ škroba, a ostatak treba biti niskokaloričan, hranjivo bogato povrće i voće."

  "U Panera kruhu, Power Chicken Hummus Bowl odgovara ovom modelu, niska je u zasićenoj masti i ima manje natrija od većine ostalih predmeta", nastavlja Anskis. "Puno je povrća kao što su špinat, rajčica i krastavci bogati vlaknima, kalijem, vitaminima A i C i zdravstveno zaštitnim fitonutrijentima kao što su flavonoidi i karotenoidi koji daju anti-inflamatorne i antikancerogene učinke. svježeg cilindra i limuna dodati dodatni okus bez dodatnih kalorija! "

 • Pileća salata Fuji Apple

  "Moja omiljena stvar na izborniku Panera kruha je Fuji Apple Chicken Salad", kaže Katherine Younger, RD i autorica bloga Kath Eats Real Food. "Ima izvrsnu slatku i ukusnu kombinaciju, piletinu osigurava bjelančevine, a pecans djeluje kao zdrava masnoća, a jabuke i salata daju vam dobru dozu vlakana.

 • Polu Sierra Turska sendvič i vrt povrća juha

  "Volim da je lako vidjeti prehrambene činjenice izbornika u Panera Breadu", kaže Jenna Braddock, RD, autorica bloga, Make Healthy Easy. "To olakšava fleksibilnost i odabiru najbolju opciju. Također cijenim da možete odabrati pola poretka sendviča. Moj najdraži sendvič je Sierra Turska, ali na 740 kalorija, to mi rijetko rade., pola veličine sendviča je samo 340 kalorija, a ja ga mogu parirati s vrtom povrće juhe s pesto na 140 kalorija i biti pravo ispod 500 kalorija - punjenje ručak.

 • Polovica pečene Turske i Avokado BLT na kiselom tijestu s carinskom salatom

  "Ja sam veliki sendvič ljubavnik, pa bih odabrao" You Pick Dva "opciju i par polovice pečene Turske i Avokado BLT na Sourdough s Caesar Salad", kaže Emily Hein, RDN i autor blogZen i Začiniti. "Sendvič je manje od 300 kalorija, ima 550 miligrama natrija i ima 3 grama vlakana. Ostat ću dalje od juhe - dok su niske u kalorijama, imaju tendenciju da budu vrlo visoke u natriji."

 • Juha od crnog graha s niskom masnoćom, Muffie od bundeve i čaj od žestokog čaja

  "Volim kombinaciju visokih vlakana i mršavih Black Bean Soup u paru s Bundeva Muffie (najbolji dio)", kaže Sheri Iodice, RDN, klinički nutricionist savjetnik u The Nutrition Center u Pittsfield, MA. "Juhe i ne-kalorični čaj daju mi ​​sobu u svom kalorijskom budžetu kako bih uživao u Biskupi Muffie bez krivnje. Za mene, ovo je zadovoljavajući ručak s okusom od onoga što Panera pekaru čini popularnim odredištem".

 • Polu pecivo Turska Avokado BLT na medu pšenicu s pola klasične salate

  "Volim raditi kombinaciju" You Pick Two ", kaže Kelly Kennedy, MS, RD. "Turska i avokado BLT sendvič s klasičnom salatom i jabukom sa strane pružaju veliku nutritivnu ravnotežu proteina, ugljikohidrata i zdravih masti (avokado, yum!). Zamjenjujem medeni kruh umjesto kiselog tijesta jer mi daje neki dodatni vlakno i dodatni vitamini i minerali. "

 • Pečena peciva sendvič od brusnice s jabukom

  "Panera može biti jedno od onih lukavih mjesta gdje mislite da zdravo jedete, ali kada pregledate brojeve shvatite da ste dosegli kalorijski i natrijev unos za taj dan", objašnjava Maureen Namkoong, MS, RD. "Preskočim salate jer obično ne zadovoljavaju. U Panera kruhu, volim pržiti sendvič od ražnjača s brusnicom s jabukom. Kratko se stavlja na povrće, ali me održava ravnoteža između natrija i kalorija."

9 stvari koje nutricionisti redaju u Panera kruhu
Kategorija Medicinskih Problema: Ishrana