Mršavljenje je misterij klimakterijumom

Zdravlje I Medicina Video: OLAKŠAJTE SEBI MENOPAUZU (Veljača 2019).

Anonim

Ja sam 57 i menopauza. Ja aerobik tri puta tjedno i uzimam sat vremena šetnje drugim danima. Ipak, još uvijek je teško izgubiti težinu. Što mogu učiniti?

Dobitak je izazovni problem za žene u srednjoj životnoj dobi. Činjenice nisu lijepe.

Ako jedete dodatni Lifesaver dnevno, dobit ćete dvije funte godišnje. Ako dobijete dvije funte godišnje za 10 godina, dodaje do 20 kilograma. A to je samo Lifesaver! Samo zamislite što se događa kada se pribavi na 700-kaloriju ljepljivog psa od Au Bon Pain.

S druge strane, jedan sat aerobna vježbanja s niskim utjecajem opeklo je 365 kalorija, a vaša šetnja gori 277 (uz pretpostavku da vagate 160 kilograma, a ako manje vagate, izgara manje kalorija). No, kako žene stare, njihov se metabolizam usporava. Učinite matematiku!

Samo ne dobivanjem težine je postignuće za ženu sa srednjom životom. A ono što se traži je nastavak vježbanja dok budite oprezni u kontroli onoga što jedete. Jedite male dijelove, izbjegavajte prazne kalorije (poput alkohola i sokova) i shvatite da ako jedan dan imate veliki obrok, tada ćete ubrzo nakon toga trebati malo kalorijski dan. Ovo je životni trud.

Mršavljenje je misterij klimakterijumom
Kategorija Medicinskih Problema: Savjet