HealthTalk: Autizam 101

Zdravlje I Medicina Video: What Is Autism ? [ आत्मकेंद्रित क्या है ?] IN HINDI (Srpanj 2019).

Anonim

Autizam utječe na oko 1 od 88 djece u Sjedinjenim Državama, prema američkim centrima za kontrolu i prevenciju bolesti. Koliko znate o poremećaju? Pridružite nam se uživo Twitterovom razgovoru u četvrtak, 21. veljače u 13 sati EST s liječnikom Lise Shulman s Medicinskog fakulteta Albert Einstein u New Yorku kako bi razgovarali o znakovima autizma u djece, mogućim uzrocima i mogućnostima liječenja. Donesite svoja pitanja i pratite hashtag #HealthTalk da biste se pridružili razgovoru.

Saznajte više o našem su-domaćinu:

Dr. Lisa Shulman, razvojni pedijatar s posebnim osvrtom na poremećaje autističnog spektra i teškoće u učenju. Istraživački interesi uključuju ranu identifikaciju autizma, nejednakost u zdravstvu u dijagnostici i liječenju autizma, te komplementarnu i alternativnu uporabu lijekova u autizmu.

Shulman usmjerava Einsteinove službe za dojenčad i malu djecu u Centru za procjenu i rehabilitaciju djece (CERC), koja pruža dijagnostičku procjenu djece koja imaju ili se sumnja da imaju razvojne kašnjenja. Ona također usmjerava CERC RELATE program (Rehabilitacija, vrednovanje i učenje za autistične novorođenče i malu djecu u Einsteinu), posebnu jedinicu za dijagnozu i upravljanje djecom s autizmom. Program prati više od 1.000 ljudi s autizmom i srodnim poremećajima od ranog djetinjstva do odrasle dobi te pruža odgovarajuće medicinske i obrazovne usluge u modelu "one-stop shopping".

HealthTalk: Autizam 101
Kategorija Medicinskih Problema: Ishrana