6 koraka ljepote ne bi smjeli preskočiti

Zdravlje I Medicina Video: ZEITGEIST: MOVING FORWARD | OFFICIAL RELEASE | 2011 (Srpanj 2019).

Anonim
 • Svi smo bili tamo - skimping na krema za sunčanje, zaboravljajući na ceduljicu, ne bacajući ruž za usne nakon što je to za upitnu količinu vremena. Kao nevin kao što se čini, redovito izbjegavanje ovih koraka može dovesti do pogrešaka u ljepoti i može imati negativan utjecaj na vaše zdravlje.

  Pročitajte kako biste dobili stručnu povratnu informaciju o iznenađujućim posljedicama preskakanja ovih rituala ljepote i savjeta o tome kako početi s radom sada.

 • Flossing dnevno

  - svaki dan - ne samo da je vitalan za svijetlo osmijeh i zdrave desni, ali je također važno za vaše cjelokupno zdravlje.

  "Bakterije koje se priliježu zubima i desnima pokazale su se u krvotoku pacijenata s potezima, visokim krvnim tlakom i dijabetesom", kaže Peter Auster, DMD, kozmetički stomatolog i osnivač / predsjednik Empire State Academy of Cosmetic Dentistry, "Zapravo, pacijenti s bolesti desni imaju tri puta veću vjerojatnost da će umrijeti od moždanog udara i dvaput vjerojatnije da će umrijeti od bolesti srca."

 • Korištenje tonera

  Uključivanje tonera u vašu dnevnu rutinu pomaže osloboditi kožu prljavštine, ulja i nečistoća koje čišćenje često ostavlja iza sebe. Osim toga, toneri pomažu u uspostavljanju ravnoteže pH koje se mogu bacati oštrim sapunima i sredstvima za čišćenje, a čak može pomoći pri zaključavanju vlage za mekanu i podatnu kožu.

  "[Toneri] uklanjaju ostatke za čišćenje i klor koji se nalazi u vodi iz slavine", kaže estetska slavna osoba Renée Rouleau. "Osim toga, kada toner ostane vlažan na koži, vaš će hidratantni premaz brtviti u vodi i aktivnom sastojku, a rezultat je zdravija i hidratizirana koža." Rouleau predlaže upotrebu tonera bez alkohola svaki dan nakon pranja lica i prije nanošenja vlage.

 • Izliječite redovito

  "Bez sumnje, jedan od najvećih koraka u postizanju zdrave i lijepe kože koristi se epoksidima poput seruma glikolne kiseline, kiselih pilinga, enzima i pilinga lica u vašem regresu za njegu kože", kaže Rouleau. Regularno piling pomaže u poboljšanju teksture kože i može dati vašu kožu sveukupni sjaj.

  "Za suhu kožu pomaže uklanjanju mrtvih stanica kože i omogućava učinkovitije oslobađanje vlage penetrirajući dublje u kožu", kaže Soheil Simzar, MD, klinički instruktor dermatologije na Medicinskom fakultetu UCLA i dermatolog u Ava MD. "Za masnu kožu pomaže uklanjanju pore, sprječava i uklanja bijele i mitesere, pomažući pritom da zadrži te preteče u aknoj."

 • Zamjena vašeg lufa

  Loofahs su izvrsni alati za uklanjanje mrtvih stanica kože, povećanje cirkulacije krvi i stvaranje cjelokupnog spa-poput ambijenta. Međutim, ako se ne zamijene često i pravilno pohranjuju post-tuš, oni mogu postati hotbeds za kalup i bakterije koje mogu dovesti do iritacije kože ili čak infekcija. Debra Jaliman, MD, dermatolog iz New Yorka, predlaže zamjenu svoje loofah jednom mjesečno kako bi se izbjeglo stvaranje bakterija.

  Isto tako, izbjegavajte vješanje vašeg lufa za sušenje u tuš ili kadi, atmosfera u kojoj bakterije uspijevaju. Umjesto toga, Jaliman kaže: "Izvucite, a zatim spremite na suho i suho mjesto." Ona također predlaže dezinfekciju loofah s bjelilo kako bi se osloboditi od bakterija i klice.

 • Nosila SPF svaki dan

  Preuranjeno starenje, fine linije i bore, tamne mrlje i posljedica su preskakanja krema za sunčanje, a ne samo na sunčanim ljetnim danima. Česta pogreška je odustajanje od zaštite od sunca tijekom dana kada niste vani na suncu dugo vremena. Simzar kaže: "Redovita, svakodnevna primjena krema za sunčanje je od vitalnog značaja za sprječavanje raka kože i starenja kože. Uvijek preporučujem zaštitu od sunca s SPF 30 ili više te UVA / UVB pokrivenost."

  Preventivne mjere nadilaze primjenu krema za sunčanje na vaše lice. Zaštita od sunca treba primijeniti na sva područja koja bi mogla biti izložena suncu, osobito vašim rukama, koja se često previdi. "Koža na leđima naših ruku je mršava i može uzeti udaranje od sunca, pogotovo kada vozimo", kaže Simzar.

 • Bacanje starog makeup-a

  "Ne samo da se osuši [maskara] čekinja teglja i izvadi trepavice, ali rast bakterija može uzrokovati infekcije oka, pa čak i potencijalno uzrokuju pinkeye", kaže Achelle Dunaway, profesionalni kozmetički umjetnik i kreativni direktor kozmetičke kukuljice. "Bakterije, koje mogu rasti na ruž i usna sjaj, mogu uzrokovati čireve usta." Dunaway savjetuje zamjenu vaše maskare svake tri mjeseca, ruž za usne nakon godinu dana, usne i sjaj za usne nakon dvije godine.

  Dunaway sugerira da je jedan od načina za označavanje proizvoda s datumom kupnje.

6 koraka ljepote ne bi smjeli preskočiti
Kategorija Medicinskih Problema: Dijagnostika