Pepsi s vlaknima za pokretanje u Japanu

Zdravlje I Medicina Video: Sugar: The Bitter Truth (Travanj 2019).

Anonim

Proizvođači Pepsi Speciala kažu kako će to pomoći smanjiti apsorpciju masnoća u tijelu od hrane, čime se pomaže smanjiti razinu kolesterola.

PONEDJELJAK, 12. studenog 2012. - Kada razmišljate o dodavanju više vlakana vašoj prehrani, vjerojatno biste se mogli obratiti za poput jabuke ili brokule. Ali sada, ljudi u Japanu koji žele pojačati vlakno mogu se naći kako postižu Pepsi.

PepsiCo je najavio da će u utorak pokrenuti verziju svojeg sode - Pepsi Special - poboljšanu s debelim fibroznim vlaknima, nazvanim dekstrin.

PepsiCo tvrdi da će novo piće pomoći smanjiti apsorpciju masti tijela iz hrane i pomoći u snižavanju razine kolesterola, piše New York Daily News . To se stavlja na tržište kao "masti-blokirajući" soda.

Japanska vlada je ovjerila colu kao "hranu za posebnu zdravstvenu upotrebu", djelomično zbog studije iz 2006. godine Nacionalnog instituta za zdravstvo i prehranu u toj zemlji, koja je utvrdila da su štakori hranjeni dekstrinom i masnoćom istodobno apsorbirali manje masnoća od štakora jesti mast bez dekstrina, prema Huffington Postu.

Pšenični dekstrin je dodatak koji se prodaje kao Benefiber u SAD-u, koji se konzumira kada se otapa u pićima i hrani. Proizvodi koji su koristili koristili su se za liječenje i prevenciju zatvora, a USLU (Food and Drug Administration, FDA) kao naznačuju.

Benefiber također uzrokuje osjećaj punine zbog vlakana, pa je pitanje je li Pepsi Special imao isti učinak.

Žene bi trebale ciljati 21 do 25 grama vlakana dnevno, a muškarci bi trebali dobiti 30 do 38 grama - što je oko količine vlakana u sedam zdjelica mekinje. Da biste prehrambenim vlaknima dobili prirodan način, poslužite žitarice ili zobene pahuljice za doručak i pokupite voće poput malina umjesto čipsa ili slatkiša kad trebate brzi snack. Evo više savjeta koji će vam pomoći da se.

TELL US: Vjerujete li da ovaj soda može učinkovito blokirati masnoće? Želite li piti sodu obogaćenu vlaknima? (Napomena: mobilni korisnici neće moći komentirati.)

Pepsi s vlaknima za pokretanje u Japanu
Kategorija Medicinskih Problema: Savjet