Julie Upton i Katherine Brooking: Podaci o prehrani koji jedu svoje riječi

Zdravlje I Medicina Video: Superfoods for Women with Dietitians - Julie Upton & Katherine Brooking (Travanj 2019).

Anonim

Dijetetska dvojac Julie Upton i Katherine Brooking izlijevaju zdrave tajne na njihovim stranicama, AppforHealth.com, kao i na jutarnjem showu "The Daily Buzz" i ION Network na nacionalnoj razini. Sada, oni traže doktorsku pitanja o tome što ih motivira da ostanu zdravi.

Registrirani dijetetičari Katherine Brooking, MS, RD i Julie Upton, MS, RD, CSSD, na zadatak su pružiti najbolju, prehranu i savjete o životnom stilu čitateljima njihovih stranica, Appetite for Health. Dvostruki obalni tim - Brooking u New Yorku i Upton u San Franciscu - ne boji se boriti se s preprekama u stvarnom životu zdravom životu koje su i oni i njihovi čitatelji doživljavali: I oni su naglašeni, neprestano vezani uz svoje kupine, iskustvo ubojice hrane cravings, i moraju gledati što jedu u borbi protiv izbočina. Kao rezultat toga, Brooking i Upton pročistili su svoj "hands-on", "regular women" pristup kako bi čitatelji postigli bolji život kroz i dobru prehranu.

Uptonova strast za pravim jelima proizlazi iz "šupljih" veličina koje je nosila kao dlakav djetet prije nego što postaje sportski fanatik i trening kao natjecateljski plivač, trkač, triatlon i biciklista. Održava MS u nutricionističkim komunikacijama sa Sveučilišta u Bostonu i završila je dijetetski staž na Harvard Medical School. Upton koristi svoje profesionalne vjerodajnice za pisanje članaka o zdravoj prehrani, fitnessu i aktivnom putovanju, kao i profila sportaša. Također je napisala poglavlja u nekoliko knjiga za stručnjake za dijetu, a ona je koautor sportske prehrambene knjige " Energy to Burn": Krajnji vodič za hranu i prehranu za gorivo vašeg aktivnog života . "Ja sam prevoditelj", kaže Upton. "Uzimam istraživanje prehrane i prevodim ga u [probavljivu] hranu koja govori."

Karijera Brookinga započela je na Wall Streetu, a potom se preselila iz širenja bogatstva na širenje zdravlja nakon što je završila svoje majstore znanosti o prehrani na Sveučilištu Columbia i obuku kliničke prehrane u bolnicama u New Yorku i Connecticutu. Usredotočuje se na isporuku znanstvenih informacija o prehrani i kondiciji, a ne o hiper. Brooking održava smisao za humor i jednostavnost u svom životu. "Tijekom godina saznao sam da je zdrava prehrana i ukusna jela vrlo jednostavna", kaže Brooking. "Na neki način, u svim puševima, ta se činjenica izgubila na mnogima od nas." Upton i Brooking su na misiji da unesu podatke o prehrani u mase, a sada dijele njihovu priču s doktorskom pitanjem.

Naša zdravstvena služba: Mi pružamo najbolje savjete koji se temelje na dokazima kako bismo poboljšali dijete naših čitatelja i dokazali da bi zdravi mogli biti jednostavni i ukusni. Dajemo dosta osobne pažnje i savjeta našim obožavateljima koji nam se pružaju. Koristimo zabavu, činjenice i besplatne oglase kako bismo potakli zdrav pristup životu kojim osobno živimo. Naš moto kaže sve: "Gdje prehrana jedu svoje vlastite riječi".

Naše omiljene zdrave navike:

Julie Upton: Vježbanje svakodnevno. Pobrinite se da radim AM vježbanje prije nego što počnem raditi šest ili sedam dana u tjednu. Druga stvar koja je dio moje prehrane je priprema vlastite obroke i zalogaje. samo jedan do dva obroka mjesečno, a to je obično poslovni ručak. Dovedim hranu kući da jedem samo dva puta godišnje.

Katherine Brooking: Pješačenje mog 9-godišnjeg zlatnog retrivera Olliea. Izlazimo svaki dan za šetnju u gradu ili pješačenje u zemlji. Drži nas oboje u formi! I ja volim yoga, iako Ollie ne prakticira jogu!

Naši zdravstveni junaci:

Julie Upton: Popeye je mornarica. Imao je "pištolje", bio je aktivan i napravio prve superfood.

Katherine Brooking: Jack LaLanne. Bio je toliko ispred svog vremena u smislu zdravlja i fitnesa. Doista je prakticirao ono što je propovijedao i živio kako bi bio zdrav i živahan u svojim devedesetima. Vrlo inspirativno, doista.

Julie Upton i Katherine Brooking: Podaci o prehrani koji jedu svoje riječi
Kategorija Medicinskih Problema: Ishrana