Chef Robert Irvineov recept za zdrav život

Zdravlje I Medicina Video: Chef Robert Irvine's Healthy Rice Recipes 3 Ways (Svibanj 2019).

Anonim

Restoran "Nemoguć" kuhar je podijelio svoja pravila za jelo dobro na putu doktorskim pitanjem, kao dio svojeg novog partnerstva koje promiču promjene zdrave kuhinje podzemne željeznice.

PETAK, 15. lipnja 2012. - Budući da su neki lancu hrane ove lice uveli, podzemna željeznica vodi svoj izbornik u centru grada.

Podzemna željeznica, koja se općenito gleda kao zdrava alternativa visokim masnim hamburgerskim lancima, lani je ponudila veganske mogućnosti na kanadskim lokacijama. Ove sezone dodaje se avokado kao izborni izbor na nacionalnoj razini, a to je puretina, slanina i avokado sendvič. U Marylandu, Washingtonu i Virginiji testirala su tri veganska sendviča: Sweet Riblet, Malibi Greek i talijanski Black Bean koji su se ponudili na jednom od pet veganskih krušaka u sendvičskoj trgovini. Trenutačno, podzemna željeznica ne planira donijeti ovu ponudu na nacionalnoj razini.

Podzemna željeznica udružila se sa zvijezdom Food Networka Roberta Irvinea kako bi proširila riječ o mnogim zdravih namirnica za avokado, visoko masnoće, visoko kalorijski plod bogat vlaknima i zdravih nezasićenih masti, što može pomoći kontrolirati težinu i smanjiti rizik za i drugih stanja. Irvine, koji kaže da putuje 360 ​​dana godišnje snimajući svoj show restoran: nemoguće, razgledava doktorsku pitanja kako dobro jede i vježba u pokretu i još mnogo toga.

Liječnikova pitanja: Što vas je natjeralo da skočite na avokado vozilo?

Robert Irvine: Ja sam veliki ljubitelj ništa s avokadom zbog svog, i ima toliko mnogo stvari koje možete učiniti s njima. Ja ih bičem ili ih koristim kao zamjenu umjesto mayoa ili maslaca. Možete ih pomiješati s kiselim vrhnjem ili običnim jogurtom do vrhova prešanih jajeta. Napravio sam sladoled pomoću avokada. Sviđa mi se. Izrežite avokado na pola, izrežite jamu, napunite središte uzgojenim jaje, a vi imate veliki obrok.

EH: Izuzetno ste sposobni za nekoga tko svakodnevno radi oko hrane. Koja je tvoja tajna?

RI: probudim se ujutro i uvijek počinjem s zobenom kašom. Onda idem vježbati. [Irvine kruži s utezima pet dana u tjednu i svakodnevno vježba kardio]. Nakon vježbanja, uzimam proteinski protrljaj ili osam bjelanjaka i dva žumanjka s slaninom puretine, dvije kriške suhe pšenice i kavu. Tada ću dva sata kasnije imati sendvič, no mayo, ili jednostavno jelo poput ribe i rajčice. Dva sata kasnije, uzimam protein sirutke, a zatim jedem tune u vodi s salatom od graha ili nebijeljenim bademima i to tako ide: male obroke, svaka dva sata. Sad kad sam vam rekao što jedem, što jedete?

EH: Um, čokolada? Ne, jedem svježe voće i povrće sa svakim obrokom i puno mršavih proteina. Maslac od kikirikija prije no što sam vježbao ujutro.

RI: Jedite zobene pahuljice prije nego što vježbate, vjerujte mi. Jednostavno je probavljiva, nećete se osjećati bolesnom ujutro. Jedva sam ga odmah pojela. To je i zaista vjerujem da mi daje dovoljno energije za svaki dan. Pokušati; vidjeti što mislite.

EH: U redu, učini. Uz zobene pahuljice prva stvar, koja su neka od vaših drugih "pravila" za vašu prehranu?

RI: Ja jedem svaka dva sata čak i kad sam na setu. Ne jedem carbs nakon podneva. Mislim da jedenje bilo kojeg jela mora biti uravnoteženo i proporcionalno. Za većinu ljudi, to nije ono što jedu, koliko jede, to je problem. Dajte vam želudac da popuni i kaže da je vaš mozak imao dovoljno. Držite ga u sezoni, držite ga jednostavno, budite svjesni onoga što stavljate u svoje tijelo, i to je prilično mnogo toga.

EH: Kao engleski u Sjedinjenim Američkim Državama, kakav je vaš ukupni dojam američke prehrane?

RI: Britanska je dijeta rođena iz riba i čips, jetre i luk, bubrega i pudinga. Američka dijeta očito je vrlo visoka u zasićenoj masti. Ali mislim da se to stvarno dramatično mijenja i dramatično se promijenilo čak u posljednjih pet godina. Obitelj i djeca mnogo više obrazuju o zdravoj prehrani pa mislim da će se i dalje mijenjati na bolje. Ovdje je bolje nego u Engleskoj, to je sigurno.

EH: Ti si mladenka. Što kuhate za svoju ženu [profesionalni hrvač Gail Kim, kojeg se Irvine oženio 10. svibnja]?

RI: Učinimo mnogo riba. Ona voli pincete, tako da jedemo puno vegetarijanskih pincara. Salmon je također jedan od njezinih favorita. Sinoć smo s grlom salate i ukiselene repe s puno limete i češnjaka. Možete koristiti da biste se oslobodili soli u kuhanju, što je nešto što puno radimo.

Isprobajte Irvineov.

Koje su vaša pravila za zdravu prehranu? Recite nam u komentarima.

Fotografija ljubaznošću Casey Rodgers / Invision za SUBWAY® / AP slike.

Chef Robert Irvineov recept za zdrav život
Kategorija Medicinskih Problema: Ishrana